Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Január 20. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

A postások olvassák le a Tigáz mérőit

A postások olvassák le a Tigáz mérőit

Ezentúl a Magyar Posta munkatársai olvassák le a Tigáz gázmérőit. A Népszabadság információját a Magyar Posta szóvivője megerősítette, azzal, hogy a két cég közötti együttműködés február 1-jén indul és a részletekről csak később tájékoztatnak. A Tigáz nem kommentálta a változást.

Az olasz Eni és a német RWE konszern érdekeltségébe tartozó Tigáz Zrt. az ország északkeleti régiójában, megközelítőleg Magyarország egyharmadában nyújt gázszolgáltatást. A döntés több százezer előfizetőt érint.Az energiaszolgáltató jövőben rákényszerülhet arra is, hogy sűrűbben olvastassa le a mérőórákat, ugyanis a cég szolgáltatási területén is jellemző a hátralékos ügyfelek sokasága. A Magyar Energia Hivatal közlése szerint több mint 76 milliárd forint közüzemi díjjal tartoznak 60 napon túl a fogyasztók. Az áramszolgáltatóknak körülbelül 292 ezer fogyasztó tartozik összesen 25,3 milliárd forinttal. A földgáz árával mintegy 329 ezren maradtak 60 napon túl adósok, összesen 36 milliárd forinttal. A távhőszolgáltatásnál körülbelül 95 ezer fogyasztónak összesen 15,2 milliárd forint számlatartozása van.

Címkék: gáz, gázmérő, posta, tigáz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket